PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss355g262kcal4.3g63.8g1.1g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g355g71kcal5.7g9.9g0.7g0g
Rypsiöljy Eldorado8.9g73kcal0g0g8.2g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)177g355kcal24.8g21.3g19.5g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g355g213kcal3.2g18.4g14.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1948kcal76g226.8g87.4g2.2g
Valittu annoskoko1250g974kcal38g113.4g43.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna625g487kcal19g56.7g21.9g0.6g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372