Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 470g1041kcal82.2g0g79.9g0g
Keräkaali, 100g587g141kcal7g20g1.2g12.3g
Chili paprika punainen106g42kcal2.1g9.5g0g0g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g33g290kcal0g0g32.9g0g
Voi 35g256kcal0.4g0.1g28.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3579kcal186.4g65.4g285.6g25.4g
Valittu annoskoko1250g1790kcal93.2g32.7g142.8g12.7g
Annoskoko puolitettuna625g895kcal46.6g16.4g71.4g6.4g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214472