Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g521g2865kcal5.2g5.2g312.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 347g1146kcal6.9g10.4g121.5g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten313g1031kcal73.4g140.6g65.6g34.4g
Canderel makeutusjauhe69g267kcal2g64.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g10618kcal175g441.8g999.2g68.8g
Valittu annoskoko1250g5309kcal87.5g220.9g499.6g34.4g
Annoskoko puolitettuna625g2655kcal43.8g110.5g249.8g17.2g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655