Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 441g133kcal4.1g22.5g0.9g8.8g
Parsakaali brokkoli 368g129kcal17g7.2g1.1g9.2g
Sipuli 74g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Creme bonjour 14% valkosipuli221g375kcal16.5g5.5g30.9g0g
Juusto, Arla Kadett 5%147g279kcal50g2.2g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1877kcal177g81.8g80.8g38.4g
Valittu annoskoko1250g938kcal88.5g40.9g40.4g19.2g
Annoskoko puolitettuna625g469kcal44.3g20.5g20.2g9.6g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214697