Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g155g117kcal28g0.8g1.6g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g114g395kcal13.5g79.9g2.3g0.6g
Atria broilerin filesuikale maustamaton274g301kcal63g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Purjosipuli 183g42kcal3.3g4.4g0.4g3.8g
Kiinankaali 274g55kcal4.3g6.2g0.8g2.5g
Ruokaöljy keskiarvo 12g109kcal0g0g12.3g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 137g49kcal5.5g3.6g1g2.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g27g49kcal0.7g11.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2258kcal237.8g217.2g48.8g19.6g
Valittu annoskoko1250g1129kcal118.9g108.6g24.4g9.8g
Annoskoko puolitettuna625g565kcal59.5g54.3g12.2g4.9g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215094