Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green137g444kcal32.8g67g1.4g16.4g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Paprika punainen 116g34kcal1.1g5.2g0.5g2.2g
Porkkana 89g29kcal0.6g4.9g0.2g2.3g
Oliiviöljy 19g163kcal0g0g18.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 21g16kcal0.9g2.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 683g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 15g46kcal1.4g2g3.5g0.2g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g137g219kcal10.9g6.8g16.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1922kcal96.2g180.2g81.2g48g
Valittu annoskoko1250g961kcal48.1g90.1g40.6g24g
Annoskoko puolitettuna625g480kcal24.1g45.1g20.3g12g
Arvot/100g100g77kcal3.8g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764