Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)422g169kcal7.2g34.6g0.4g5.9g
Ruokakerma, Pirkka 10%217g260kcal6.3g9.7g21.6g0g
Oivariini, 60 (100g)5.4g30kcal0.1g0.1g3.2g0g
Oliiviöljy 11g96kcal0g0g10.8g0g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 541g696kcal112.3g0g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2528kcal253.2g94g126.4g13.6g
Valittu annoskoko1250g1264kcal126.6g47g63.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna625g632kcal63.3g23.5g31.6g3.4g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215796