Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g366g1876kcal32.6g107g146.6g21.6g
Voi, 1 tl, 5 g259g1888kcal2.6g2.6g206.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton32g103kcal7.5g3.4g6.7g0g
Kananmuna kuoreton 259g369kcal32.3g0.8g26.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl323g1099kcal6.5g9.7g113.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g10757kcal163g268.4g999.6g43.2g
Valittu annoskoko1250g5378kcal81.5g134.2g499.8g21.6g
Annoskoko puolitettuna625g2689kcal40.8g67.1g249.9g10.8g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347