Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g592g1065kcal112.4g0g71g0g
Kananmuna kuoreton 81g116kcal10.2g0.2g8.3g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)259g647kcal51.8g1.3g44g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g148g34kcal2.1g5g0.6g0g
Kalkkunaleike (Snellman)118g107kcal20.1g1.7g2g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3966kcal394.6g21.4g252g1.8g
Valittu annoskoko1250g1983kcal197.3g10.7g126g0.9g
Annoskoko puolitettuna625g992kcal98.7g5.4g63g0.5g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216398