Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 218g169kcal38.4g0g1.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 15g130kcal0g0g14.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 546g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 6g18kcal0.6g2g0.8g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 218g74kcal2.4g11.8g0.4g6.3g
Tomaattimurska 218g64kcal1.2g11.6g0.4g4.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.8g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kurkuma, annos 2g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 22g6.5kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2499g938kcal87.6g52.8g36g22.8g
Valittu annoskoko1250g469kcal43.8g26.4g18g11.4g
Annoskoko puolitettuna625g235kcal21.9g13.2g9g5.7g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804