Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha461g765kcal87.6g0g46.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka25g217kcal0g0g24.7g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)17g1.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi7.2g20kcal0.7g0.5g1.7g0g
Punaviini, 12%82g69kcal0.2g0.2g0g0g
Bataatti, kuorittu 198g160kcal3.1g33.2g0.1g5.9g
Kesäkurpitsa198g34kcal0.8g4.9g1.2g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g198g40kcal1.2g7.5g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2650kcal189.4g99.4g149g22.8g
Valittu annoskoko1250g1325kcal94.7g49.7g74.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna625g663kcal47.4g24.9g37.3g5.7g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267