Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 110g36kcal0.7g6.1g0.2g2.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal1g1g1.9g0.2g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 92g418kcal19.2g0g38.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 165g58kcal7.6g3.2g0.5g4.1g
Tomaatti 81g18kcal0.5g2.8g0.2g1.1g
Spagetti 55g180kcal5.6g36.6g0.6g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 734g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1472kcal69.2g99.6g83.6g20g
Valittu annoskoko1250g736kcal34.6g49.8g41.8g10g
Annoskoko puolitettuna625g368kcal17.3g24.9g20.9g5g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143