Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g991g1427kcal217.9g0g59.4g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola110g177kcal8.8g4.4g14.3g0g
Sipuli (kuorittu)39g10kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g110g375kcal15.5g0g34.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3978kcal485.4g12.6g216g1.4g
Valittu annoskoko1250g1989kcal242.7g6.3g108g0.7g
Annoskoko puolitettuna625g994kcal121.4g3.2g54g0.4g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955