Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g246g418kcal49.2g0g24.6g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g615g326kcal8.6g70.1g1.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.1g15kcal0.7g0.1g1.4g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g154g246kcal4.6g6.1g23g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g2.5g17kcal0g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 184g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 43g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2069kcal127.2g156.8g104.2g1.4g
Valittu annoskoko1250g1035kcal63.6g78.4g52.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna625g517kcal31.8g39.2g26.1g0.4g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134