Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 498g90kcal2.8g12.4g2g3.5g
Jauheliha, sika-nauta 443g980kcal77.4g0g75.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g81kcal0.1g0.1g8.8g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g55g188kcal11.1g0g16g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g22g79kcal4.4g0.7g6.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl55g199kcal1.1g1.5g21g0g
Juusto, keskiarvo 166g581kcal41.5g0.4g46g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4395kcal276.8g30.2g350.8g7g
Valittu annoskoko1250g2198kcal138.4g15.1g175.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna625g1099kcal69.2g7.6g87.7g1.8g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238