Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 390g114kcal3.7g17.6g1.6g7.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha284g471kcal53.9g0g28.4g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g71g227kcal36.9g19.9g0.4g11.4g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss106g330kcal25.5g0.9g24.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)284g71kcal2.8g15.6g0g4g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g20g18kcal0.6g0.7g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2518kcal249.6g119g113g49.2g
Valittu annoskoko1250g1259kcal124.8g59.5g56.5g24.6g
Annoskoko puolitettuna625g630kcal62.4g29.8g28.3g12.3g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315