Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha654g1085kcal124.2g0g65.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 163g105kcal5.2g7.9g5.7g0g
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Korppujauho 20g75kcal2.1g15.3g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Pekoni atria139g486kcal20.8g0g41.7g0g
Porkkana 159g52kcal1g8.9g0.3g4.1g
Hunaja 12g41kcal0.1g9.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3846kcal319.4g89.6g236g12.4g
Valittu annoskoko1250g1923kcal159.7g44.8g118g6.2g
Annoskoko puolitettuna625g961kcal79.9g22.4g59g3.1g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731