Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Kidneypapu, suolaliemessä83g91kcal6.4g14.9g0.4g6.6g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g132g127kcal10.6g18.5g1.1g10.6g
Paistijauheliha nauta 5%330g426kcal68.7g0g16.5g0g
Rypsiöljy 19g164kcal0g0g18.5g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Paprika punainen 132g39kcal1.2g5.9g0.5g2.5g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g244g86kcal2.4g16.6g1.2g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 132g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g46g34kcal2.1g6g0.1g0g
Persilja 40g11kcal0.5g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2018kcal187.4g135.8g77.4g55.6g
Valittu annoskoko1250g1009kcal93.7g67.9g38.7g27.8g
Annoskoko puolitettuna625g505kcal46.9g34g19.4g13.9g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886