Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)10g28kcal0.9g1.8g1.9g0.1g
Kaali, valkokaali333g70kcal4g11.3g0.7g7g
Keittojuures, Pirkka267g67kcal2.7g12g0.8g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g133g200kcal27.1g0g10.7g0g
Siirappi 6.7g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g770kcal69.4g60g28.2g14.2g
Valittu annoskoko1250g385kcal34.7g30g14.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna625g193kcal17.4g15g7.1g3.6g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139