Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 298g39kcal3.3g2.9g0.6g3.6g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 174g237kcal4.6g42.3g4g6.1g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g99g33kcal4g2.6g0.7g1.5g
Paprika, punainen248g64kcal2.2g11.4g1g5g
Kurkku 273g30kcal1.5g3.8g0.3g1.9g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 99g371kcal22.2g0g31.8g0g
Auringonkukkaöljy 34g296kcal0g0g33.5g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g25g5kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2150kcal75.6g129.2g143.8g36.2g
Valittu annoskoko1250g1075kcal37.8g64.6g71.9g18.1g
Annoskoko puolitettuna625g537kcal18.9g32.3g36g9.1g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381