Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi26g54kcal2.2g9.7g0.8g6.9g
Vesi, vesijohtovesi 690g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 345g263kcal6.5g53.5g0.7g3.4g
Hirvenjauheliha oma saalis173g193kcal37.9g0g5.2g0g
Rypsiöljy 17g153kcal0g0g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1324kcal93.2g126.4g47.8g20.6g
Valittu annoskoko1250g662kcal46.6g63.2g23.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna625g331kcal23.3g31.6g12g5.2g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467