Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 211g257kcal44.9g0g8.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 704g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 264g189kcal4.8g38.1g0.5g2.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g63g18kcal0.7g3g0.3g1.9g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 7g23kcal0.6g1g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g973kcal102g84.2g22.2g9.6g
Valittu annoskoko1250g487kcal51g42.1g11.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna625g243kcal25.5g21.1g5.6g2.4g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824