Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g187g1119kcal39.2g12.3g100.7g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g93g666kcal0g0.2g74.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.7g17kcal0.2g3.7g0.2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g373g952kcal22g11.9g89.2g0g
Kananmuna kuoreton 205g293kcal25.7g0.6g21g0g
Canderel makeutusjauhe14g54kcal0.4g13g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio373g522kcal10.4g24.3g44.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7246kcal195.8g132g661g0g
Valittu annoskoko1250g3623kcal97.9g66g330.5g0g
Annoskoko puolitettuna625g1811kcal49g33g165.3g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913