Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g90g314kcal25.1g1.8g23.3g0g
Pirkka salsadippi medium162g94kcal1.5g21g0.5g2.4g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g180g216kcal5g9.2g18g0.7g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)269g67kcal2.4g11.6g1.1g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi180g47kcal2.2g8.6g0.4g0g
Oliiviöljy 11g95kcal0g0g10.8g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g359g269kcal61.1g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2204kcal194.6g104.4g114g6.2g
Valittu annoskoko1250g1102kcal97.3g52.2g57g3.1g
Annoskoko puolitettuna625g551kcal48.7g26.1g28.5g1.6g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155