Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 415g3013kcal4.9g1.7g337.6g0g
Sokeri 282g1146kcal0g282.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 486g1667kcal49.5g340.1g5.8g17g
Siirappi 66g200kcal0.1g49.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g12052kcal109g1346.2g686.8g34g
Valittu annoskoko1250g6026kcal54.5g673.1g343.4g17g
Annoskoko puolitettuna625g3013kcal27.3g336.6g171.7g8.5g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222579