Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g295g413kcal56g0g20.6g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g295g501kcal59g0g29.5g0g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g5g0.2g1.8g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g7.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.1kcal0.2g0.6g0g0.4g
Persilja 18g4.8kcal0.2g0.2g0g1.4g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)96g133kcal10.6g0.4g10g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka15g130kcal0g0g14.7g0g
Vesi295g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g44g89kcal0.8g18.7g1.2g1g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g22g77kcal2.7g15.7g0.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2761kcal261.6g81.2g153.4g10.6g
Valittu annoskoko1250g1380kcal130.8g40.6g76.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna625g690kcal65.4g20.3g38.4g2.7g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223235