Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 75g289kcal28.9g34.8g1.7g7.7g
Kaali, valkokaali349g74kcal4.2g11.9g0.7g7.3g
Sipuli (käsittelemätön)113g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.1g0.1g1.7g
Vesi644g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g825kcal70g112.4g5.4g37.2g
Valittu annoskoko1250g412kcal35g56.2g2.7g18.6g
Annoskoko puolitettuna625g206kcal17.5g28.1g1.4g9.3g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223437