Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 615g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green114g369kcal27.2g55.6g1.1g13.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Rypsiöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Valkosipuli 10g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Paprikajauhe 1.9g6.1kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)4.7g4.7kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 208g297kcal26g0.6g21.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g236g83kcal3.8g16.3g0.2g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1653kcal118.2g155.6g55.4g37.8g
Valittu annoskoko1250g826kcal59.1g77.8g27.7g18.9g
Annoskoko puolitettuna625g413kcal29.6g38.9g13.9g9.5g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223587