Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha161g246kcal31g0g13.5g0g
Lanttu 161g46kcal1.6g7.4g0.5g2.9g
Palsternakka 96g61kcal0.5g11.4g0.4g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g209g59kcal1.3g12.4g0.4g5.2g
Tomaattimurska, 1 prk129g34kcal0.8g6.8g0.3g1.8g
Sipuli 161g49kcal2g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 39g42kcal3g6.3g0.2g0.8g
Rypsiöljy 16g142kcal0g0g16.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow17g43kcal1.7g1.7g3.3g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9g0.2g0.4g
Naudanliha40g62kcal7.8g0g3.4g0g
Lanttu 40g12kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Palsternakka 24g15kcal0.1g2.8g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g52g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Tomaattimurska, 1 prk32g8.6kcal0.2g1.7g0.1g0.4g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 4g36kcal0g0g4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.2g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1918kcal108g156.4g88g46g
Valittu annoskoko1250g959kcal54g78.2g44g23g
Annoskoko puolitettuna625g479kcal27g39.1g22g11.5g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794