Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 275g295kcal63.6g0g4.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 220g293kcal18.6g38.8g4.4g11g
Rypsiöljy 9g81kcal0g0g9.2g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 330g176kcal3.5g35g0.3g6.3g
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g11g39kcal2g4.9g2.5g1.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.7g13kcal0.1g2.9g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g9g30kcal0.9g4.6g0.9g0.9g
Valkosipuli 18g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Ruokakerma 5%, Valio367g239kcal5.5g15.4g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2372kcal191.4g209.2g80g39.6g
Valittu annoskoko1250g1186kcal95.7g104.6g40g19.8g
Annoskoko puolitettuna625g593kcal47.9g52.3g20g9.9g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087