Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 527g127kcal9.5g11.6g1.6g12.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)147g44kcal4.8g5.3g0.4g0g
Tomaatti 150g34kcal0.8g5.2g0.5g2.1g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g333g233kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1151kcal34.4g55.4g28.8g31.2g
Valittu annoskoko1250g576kcal17.2g27.7g14.4g15.6g
Annoskoko puolitettuna625g288kcal8.6g13.9g7.2g7.8g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226521