Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 473g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 263g86kcal1.6g14.6g0.5g6.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 81g61kcal1.5g12.5g0.2g0.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 270g104kcal0.4g22g0.2g4.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g18g29kcal3.1g3.7g0.2g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)135g216kcal3.6g3.6g20.3g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g6.8g25kcal0.1g5.7g0.2g0g
Basilika, tuore 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1045kcal20.6g124.2g43.2g23.4g
Valittu annoskoko1250g522kcal10.3g62.1g21.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna625g261kcal5.2g31.1g10.8g5.9g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548