Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 449g1438kcal120.1g0g107.4g0g
Maissi jyvät 513g737kcal14.4g131.3g12.3g19g
Kesäkurpitsa192g33kcal0.8g4.8g1.2g1.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g96g269kcal18.3g0g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4954kcal307.2g272.2g284.2g40.6g
Valittu annoskoko1250g2477kcal153.6g136.1g142.1g20.3g
Annoskoko puolitettuna625g1239kcal76.8g68.1g71.1g10.2g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729