Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton473g3110kcal122.9g52g278.8g9.5g
Canderel makeutusjauhe24g91kcal0.7g22g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 57g210kcal10.5g6.2g12.3g17.2g
Kookoshiutale 83g547kcal6.7g5.3g53.4g13.5g
Vesi, vesijohtovesi 142g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)473g2027kcal359.2g23.6g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g11968kcal1000g218.2g793g80.4g
Valittu annoskoko1250g5984kcal500g109.1g396.5g40.2g
Annoskoko puolitettuna625g2992kcal250g54.6g198.3g20.1g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892