Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 735g560kcal13.8g114g1.5g7.4g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Palvikinkku HK 3%74g74kcal13.2g0.4g2.2g0g
Paprika punainen 92g27kcal0.9g4.1g0.4g1.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl37g331kcal0g0g36.8g0g
Atria kevyt Perhenakki221g353kcal21.2g16.5g21.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2738kcal100.6g278.8g125g29g
Valittu annoskoko1250g1369kcal50.3g139.4g62.5g14.5g
Annoskoko puolitettuna625g684kcal25.2g69.7g31.3g7.3g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055