Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 697g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g7.7g22kcal1.1g0.3g1.8g0g
Jasmiiniriisi, pirkka70g244kcal4.9g55.7g0.6g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)209g433kcal31.4g4.4g31.8g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g3.5g1kcal0g0.4g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)7g4.9kcal0g0.6g0.3g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)125g100kcal20.8g0g1.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g26kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Tilli mauste3.5g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1661kcal118g132.4g72.4g3.8g
Valittu annoskoko1250g830kcal59g66.2g36.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna625g415kcal29.5g33.1g18.1g1g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253