Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton571g616kcal129g0g10.3g0g
Pekoni atria285g999kcal42.8g0g85.6g0g
Sieni rouskut, suolattu 183g48kcal2.8g4.2g0.9g5.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 57g188kcal1.1g1.7g20g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni143g186kcal4.3g2.9g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4097kcal361.8g21.4g271g11g
Valittu annoskoko1250g2049kcal180.9g10.7g135.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna625g1024kcal90.5g5.4g67.8g2.8g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489