Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 895g1286kcal143.2g0g79.6g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g179g197kcal4.1g5.5g17.9g0g
Tilli, tuore 43g13kcal1.6g0.4g0.3g0.9g
Aurajuusto107g365kcal21.5g0g31.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl23g32kcal1.1g2.1g2.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.9g4.9kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3796kcal343.4g17.8g262.2g1.8g
Valittu annoskoko1250g1898kcal171.7g8.9g131.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna625g949kcal85.9g4.5g65.6g0.5g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022