Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi828g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g41g4.1kcal0.6g0g0.2g35.2g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g23g82kcal10.2g9.1g1.4g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale62g37kcal6.2g3.1g0.2g45.3g
Manteli, jauhettu, n. 1dl290g1744kcal69.8g19.1g156.5g20.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3735kcal173.6g62.6g316.6g201.6g
Valittu annoskoko1250g1868kcal86.8g31.3g158.3g100.8g
Annoskoko puolitettuna625g934kcal43.4g15.7g79.2g50.4g
Arvot/100g100g149kcal6.9g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174