JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai568g1988kcal68.1g403.2g11.9g17g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g37g337kcal0g0g37.4g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g6.2g1.2kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 8.1g0.2kcal0.1g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%318g732kcal92.3g8g38.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6116kcal321g823.2g175g34g
Valittu annoskoko1250g3058kcal160.5g411.6g87.5g17g
Annoskoko puolitettuna625g1529kcal80.3g205.8g43.8g8.5g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231628