Ohrarieska

Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Piisa79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g699g2237kcal69.9g454.3g14g73.4g
Vesi538g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4473kcal139.8g908.6g28g146.8g
Valittu annoskoko1250g2237kcal69.9g454.3g14g73.4g
Annoskoko puolitettuna625g1118kcal35g227.2g7g36.7g
Arvot/100g100g179kcal5.6g36.3g1.1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231774