Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g531g2440kcal31.8g238.7g153.8g5.3g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)318g143kcal1g33.4g0.3g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g265g451kcal19.1g42.4g22.5g2.7g
Sokeri 56g229kcal0g56.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 80g114kcal9.9g0.2g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6753kcal123.6g742g369.6g16g
Valittu annoskoko1250g3377kcal61.8g371g184.8g8g
Annoskoko puolitettuna625g1688kcal30.9g185.5g92.4g4g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509