Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g461g161kcal4.6g30g2.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 346g1109kcal92.6g0g82.8g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g185g646kcal33.2g108.9g7.2g11.1g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.5g0.1g1.3g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g185g295kcal1.5g11.1g27.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4462kcal265.8g307g240.2g24.8g
Valittu annoskoko1250g2231kcal132.9g153.5g120.1g12.4g
Annoskoko puolitettuna625g1116kcal66.5g76.8g60.1g6.2g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720