Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha441g732kcal83.8g0g44.1g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)430g516kcal38.3g81.7g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Feta, Arla Apetina 10 %199g357kcal42.7g2g19.9g0g
Rypsiöljy 15g132kcal0g0g14.9g0g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3504kcal331g172.6g167.4g1.8g
Valittu annoskoko1250g1752kcal165.5g86.3g83.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna625g876kcal82.8g43.2g41.9g0.5g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233044