Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 236g140kcal23.1g7.1g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 346g493kcal43.2g1g35.4g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g220g1319kcal46.2g14.5g118.7g0g
Juusto, keskiarvo 314g1099kcal78.6g0.8g87g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 24g76kcal6.8g1.6g4.7g7.2g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g24g14kcal2.1g1.3g0.1g17.2g
Vehnälese 14g32kcal1.9g2.2g0.6g5.3g
Kauralese 42g153kcal7.6g19.3g3.3g7.4g
Leivinjauhe 31g55kcal1.6g11.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6762kcal422.2g119.4g501.4g74.6g
Valittu annoskoko1250g3381kcal211.1g59.7g250.7g37.3g
Annoskoko puolitettuna625g1690kcal105.6g29.9g125.4g18.7g
Arvot/100g100g270kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129