Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty746g1045kcal38.5g208.7g5.1g25.4g
Purjosipuli 93g21kcal1.7g2.2g0.2g2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen187g37kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 224g675kcal47.8g1.5g53.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3558kcal178.2g439g119.2g60g
Valittu annoskoko1250g1779kcal89.1g219.5g59.6g30g
Annoskoko puolitettuna625g889kcal44.6g109.8g29.8g15g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234311