Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)127g243kcal15.3g29.8g6g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g424g637kcal67.9g17g34g0g
Purjosipuli 424g97kcal7.7g10.2g0.8g8.9g
Valkosipuli 30g32kcal2.3g4.8g0.2g0.6g
Kalaliemi Maggie, annos 5g11g28kcal1.2g2.5g1.5g0g
Ruohosipuli, tuore106g29kcal1.5g4g0.6g1.2g
Soijakastike 127g77kcal6.6g12.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2285kcal205g160.8g86.4g21.4g
Valittu annoskoko1250g1142kcal102.5g80.4g43.2g10.7g
Annoskoko puolitettuna625g571kcal51.3g40.2g21.6g5.4g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676