Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 504g165kcal3.1g28g1g12.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g61g36kcal0.9g7.9g0.1g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g177kcal12g0g13.9g0g
Katkarapu 86g59kcal12.4g0g0.9g0g
Vesi504g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.6g17kcal0.7g0.7g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g921kcal58.8g75.6g34.6g27.8g
Valittu annoskoko1250g460kcal29.4g37.8g17.3g13.9g
Annoskoko puolitettuna625g230kcal14.7g18.9g8.7g7g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834