Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g58g318kcal0g0g34.7g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g174g877kcal14.2g100.7g45.1g7.8g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g405g263kcal44.6g17g1.2g0g
Sokeri 35g141kcal0g34.7g0g0g
Liivate 12g40kcal9.9g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g46g19kcal0.1g4.6g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g232g1285kcal18.8g120.4g81g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g289g550kcal13g46.3g34.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6987kcal201.2g647.4g393.4g15.6g
Valittu annoskoko1250g3494kcal100.6g323.7g196.7g7.8g
Annoskoko puolitettuna625g1747kcal50.3g161.9g98.4g3.9g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892