Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 405g256kcal12.2g19.4g14.2g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.1g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g61g237kcal17.6g0.9g18.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.1g55kcal0g0g6.1g0g
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Makaroni (myllynparas raaka)405g1418kcal51.9g282.4g7.7g13g
Paistijauheliha 10%284g482kcal56.7g0g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5066kcal290g609.6g160.4g27.4g
Valittu annoskoko1250g2533kcal145g304.8g80.2g13.7g
Annoskoko puolitettuna625g1267kcal72.5g152.4g40.1g6.9g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235103